BOYS Home
BOYS - Quality is a Family Tradition
BOYS Divisions:
Investments
Construction
Homes
Developments
Ventures
Property Search
Family Values Profile Client List Recruitment blog Contact
The Doals Community Centre, Weir
Deep excavation and reinforced concrete basement construction was needed to create new combined Community Centre and place of worship to create a building of modern contemporary design.

The Company used a variety of external products to complete the building envelope and also undertook extensive groundwork to create a perimeter access drive around the property which was built on a steep sloping site.

B and E Boys have worked on a number of projects which have required substantial retaining structures including most recently a gymnastics pit for a sports centre in Bury which measured over 30 metres long by 4m wide and 2m deep. Other structures include a basement car park to a 5 storey block of appartments.

Project Value: £595,820
Contract Period: 30 weeks
Consultants: Hatrell DS One Architects
Clients: The Doals Partnership